Din väg till bättre hälsa startar här.

Coast Spas Wellness Series ger dig allt du behöver på vägen till en bättre hälsa.

Ett djupt bad kommer att lösa upp och lätta symptomer av Artrit, sömnproblem och Diabetes Typ 2. En utmanande lätt workout följt av en fullkropps djup massage kommer att förbättra blodcirkulationen och lämna dig med en känsla av avslappning, nya krafter och välmående.

I vårt Wellness II Spa har du dessutom möjligheten att ta en simtur mot de kraftiga RiverJetsen, vilket tar din träning till nya höjder.

Wellness Serien inkluderar vårt Wellness I Spa som har tagits fram tillsammans med  "Consumer Advisoty Board of the Arthritis Research Center of Canada"  och våra SwimSpas som ger en genuin simupplevelse.

Med de kraftfullaste pumparna i Industrin så garanterar dig Wellness Serien en upplevelse som alla motionärer uppskattar.

Vår Wellness III Spabad är ett tillval till Wellness II för den som vill kunna ta ett riktigt uppmjukande varmt massagebad före eller efter ett träningspass, eller att kunna lindra värkande leder och smärta efter en träningsstund i Wellness II. Då du kan ha olika temperaturer i de olika delarna så får du ut det mesta av båda världarna.

Det finns många tillvalsmöjligheter som kan läggas till våra Wellness Spas som T.ex. Kakeldekor, Effektfull LED Belysning, olika kabinett ytor, underhållnings och ljudsystem.

Vår Wellness Linje är helt Rekommenderad av " The Arthritis Research Center of Canada.