Coast Spas Kunskapsbank

Vad ska du titta efter - Service & Support

Det typiska spabadet är inte plug-and-play. Det är därför det är svårt för nätbutiker, och icke-specialiserade återförsäljare att lyckas i spabads branschen. Precis om när du köper en ny bil, finns det behov för en professionell att inspektera spabadet och se till att allt är i fullgott skick efter levereras från fabriken.

Beroende på var du bor, kan ditt nya spabad ha rest en lång väg. Under transporten kan många saker hända. Det är därför vi aldrig rekommenderar att du planerar för ett party eller planerar för något event i samband med ankomsten av ditt nya spabad. Den dag då spabadet levereras och installeras är samma dag som du gör en slutbesiktning.

Allt som kräver uppmärksamhet gås igenom och förhoppningsvis tas om hand på plats. Ibland kan ett extra servicebesök krävas för att avhjälpa eventuella kvarstående frågor.  Coast Spas nätverk av auktoriserade återförsäljare utför denna omfattande slutbesiktning för att se till att din nya Coast Spa är i perfekt skick och ska fungera klanderfritt.

För att ditt nya ägande av ett Coast Spabad ska bli en upplevelse, och bli det absolut bästa möjliga, insisterar vi på att den auktoriserade återförsäljaren bör övervaka uppstarten och i samband med denna även utbilda dig i både handhavande, skötsel och vattenvård - för ett problemfritt ägande

Du kan alltid vända dig till din Auktoriserade Återförsäljare med vilka frågor som helst som berör ditt Spabad.- I all framtid