NorthWind HotTub

NorthWind HotTubs ™ modellerna är byggda för att vara det perfekta första badet för unga familjer och par som vill komma ner i varmt vatten. Med en kvalitet och finish jämförbar med två gånger så dyra bad, du får här extremt mycket för pengarna.

Kanadensisk hantverk, högsta klassens tryckimpregnerad ram, flera lager av glasfiber förstärkt akrylskal, i en mängd olika färger och tillvals möjligheter.

NorthWind HotTubs ™ kommer i 2 serier

EL serien, som är den enklaste serien med 6 olika modeller av spabad, EL serien kommer med ett sk. Exponerat Filtersystem på 50/100 sq.ft.

Badet är bestyckad med 1 X 3HP pump och 25 justerbara Jet´s eller med 2 X 3HP pumpar och 40 justerbara Jet´s, Ozonator och LED belysning som standard, Vattenfall eller Vatten "Ropes",

NorthWind serien har ett Syntetiskt kabinett samt en isolering med 1" skum och en silverfolie isolering på kabinett och golv, med möjlighet till uppgraderinger. 

Höjden på EL serien är 90 cm

SL serien, är ett steg upp och bygger på de klassiska Coast modellerna och innehåller 10 olika modeller av spabad. SL serien kommer med det effektiva Hydrocykloniska filtersystemet och har en filteryta på 50 sq.ft som är placerad utanför baddelen för bästa effektivitet.

Baden är bestyckade med 1 X 3HP pump och 30 Rostfria justerbara jet´s eller 2 X 3HP pumpar och 50 Rostfria justerbara Jet´s, nägon typ av vattenfall eller Vatten"Rope".

NorthWind serien har ett underhållsfritt Syntetkabinett samt en isolering med 1" skum och en silverfolie isolering på kabinett och golv, med möjlighet till uppgraderinger. 

Höjden på SL serien är 92 cm