Coast Spas Kunskapsbank

Vad ska du titta efter - Lätt att använda.

Ju enklare ett Spabad är att använda och underhålla, ju mer brukar det kosta. Detta beror på att det alltid är betydligt större och effektivare typer av filtreringssystem, samt att man ofta kan hitta hel eller halv automatiska system som sköter om vattenrenings processen.

Tiden är idag dyrbar och ju enklare ditt underhåll av Spabadet är ju bättre blir ditt liv som Spabads ägare. Ett Spabad ska ge dig avslappning och njutning - inte mer jobb och huvudvärk på grund av ett underdimensionerat och omodernt reningssystem.

Coast Spas är en av de mest lättskötta Spabaden i Världen att underhålla och sköta. Det Exklusiva Hydrocykloniska Filter Systemet tillsammans med Eco-Pure Ozonatorn ger dig ett mycket enkelt underhåll. Lägger du sedan till Eco-Clean Salt / Corona Discharge system eller EcoClean UV sanatizer så har du plötsligt ett Spabad som är så nära underhållsfritt som det bara går att komma. Det finns inget bättre sätt att hålla sitt vatten kristallklart.

Coast Spas Spabad är så enkla som dom går att få med lätthanterliga  logiska kontrollsystem och väl utvecklade hydroterapisystem. 

Inga konstiga procedurer eller någon svårmanövrerad elektronik, Inga små under- dimensionerade filterpatroner  som måste rengöras både före och efter varje bad, Inga konstiga och starka  kemikalier på grund av att reningssystemet ej klarar av att hantera vattenvolymerna. 

Coast Spas bygger endast Spabad med ett enkelt underhåll och användarvänlig teknik, med dig som kund i  tankarna.