Coast Spas Kunskapsbank

Vad ska du titta efter - Komfort & Design

Det kostar mer att designa och tillverka komfortabla undervattenssäten än säten som bara "ser" snygga ut designmässigt.  Vissa Spabad är komfortabla för vissa men inte för andra. Se till att du köper ett Spabad där du kommer ner i vattnet med hela kroppen samt att du sitter vänd åt rätt håll för att kunna njuta av tillvaron.

Att det ska vara lätt att ta sig i och ur Spabadet är en viktig del av Spabads designen och hur du ska installera badet. Djupa komfortabla sitsar till alla badande kommer att vara viktigt för att hela familjen eller vännerna  ska kunna njuta och slappna av.

Bottendelen där du ska rymma fötterna, bör också vara tillräckligt stor för att alla badande ska kunna sitta komfortabelt, och det är viktigt med den bästa designen som utnyttjar varje kvadrat centimeter av badets interiör. Rätt placerade svankstöd, sittdjup, bredd och längd och rätt sittvinklar kommer att ge de badande de mest bekväma sittplatserna under vatten.

Elegant ny modern design tenderar att omfatta släta, runda och mjuka svepande linjer medan äldre konstruktioner tenderar att ha raka platta linjer och en mer synbart daterad look. Precis som i bilindustrin, kommer spabadsdesignen att fortsätta utvecklas och de bästa märkena som Coast Spas leder vägen med produkt innovation som inkluderar komfort och design.

Curve och Cascade modellerna omfattar alla dessa nya former som har dator designats och är konstruerade för att säkerställa en exceptionell känsla av lyx på din bakgård. En produkt som förtjänar ett stort "WOW" varje gång du ser det. Även flera år efter köpet. Alla ansträngningar har gjorts för att maximera alla möjliga kvadratcentimeter av innerutrymmen med full maximera badande bekvämlighet och komfort.