Industri Innovationer från Coast Spas


Coast Spas Design och tillverkning följer de strikta kvalitetsreglerna i ISO 9001:2000. Vi är en av endast en handfull Spabads tillverkare i Världen som möter upp till dessa ytterst stränga kvalitets standarder.

Andra saker som vi varit först med.

 1. Den förste Spabads tillverkaren som mött upp och kvalificerat sig för TÜV standards (europeiska kvalitets normen) för ett komplett Spabad.
 2. Coast Spa äger ett stort antal Patent inkluderat metoder för kylning av Spamotorer, metoder för cirkulation av vattnet i Spabad, tillverkning av "Vanishing Edge och Negative Edge" för Spabad.
 3. Världens första "Negative Edge" Spa, vår Cascade serie, Pat. pending.
 4. Första Vattentäta och Flytande fjärrkontrollen för Spa.
 5. Första F/O LED undervattens Prism belysning.
 6. Första Tillverkaren som använder 3" tums rör i spabad för ökat flöde.
 7. Första A/V kompatibla Spa styrsystem.
 8. Första Tillverkaren som använder Cyklonisk Filtrering.
 9. Första Tillvekaren som använder 5" tums Superisolerat Spa lock
 10. Första och ENDA Tillverkaren i Branschen som använder Ovens Corning glasfiber förstärkning av skalet (Världens starkaste Glasfiber)
 11. Första att använda Tri-Lever Trillium Jets
 12. Först med belysta huvudkuddar
 13. Först med ett 24" tums Vattenfall i ett Spabad.
 14. Första Tillverkaren med Leviator Jets i ett Swimspa.
 15. Första Tillverkaren gängade Jets i ett Spabad
 16. Första Tillverkaren som erbjuder Bluetooth i ljudsystemet
 17. Första Tillverkaren som har Iphone styrning av Spabadet

Mirage Spa Luxury som mäter 3,3 x 2,2m med ett djup på 1 m. Det helt nya Mirage från Coast Spas är en av de största portabla Spabaden i Världen. Mirage Luxury har 80 st Trillium Jets och är bestyckad med stora kraftiga 5HP Monster Flow pumpar för att ge alla platserna den där riktigt kraftiga njutbara massageterapin. Som Option till Mirage kan du bestycka det med en HemmaBio anläggning med 17" TV skärm och AM/FM/CD/MP3 stereo samt DVD spelare  med Surroundljud för en realistisk bio upplevelse.

För att göra denna otroliga "Lineup" av saker som vi varit först med komplett, offererar vi 12 st läckra färger på Skalet, plus kabinett av Cederträ, Vinyl eller det ultimata Slate  (Ännu en sak vi är först med) Glasfiber kabinettet med matchande trappa och högtalare i samma design.

På Coast Spas bygger vi ditt Spa som DU vill ha det!