Coast Spas Kunskapsbank

Vad ska du titta efter - Hydroterapi

Man kan enkelt börja med att säga - Ju bättre hydroterapi upplevelse du önskar , ju mer kommer ditt Spabad att kosta.   Det är inte så enkelt att fler jet´s och mer pumparna kommer att generera den bästa hydroterapi upplevelsen.

Föreställ dig ett vanligt duschmunstycke med 100 jets för vatten som strömmar ner på dig. Tänk efter vilken hydroterapimassage du upplever.  Tänk dig nu att du ställer om samma duschmunstycke genom att vrida huvudet ett kvarts varv, och du får tre stora pulserande och roterande jets som nu masserar din kropp. Vilken tror du masserar bättre ?

Det är inte nödvändigtvis antalet jets som ger dig den bästa hydroterapin i ett Spabad, utan det är vilken typ, antal och placering av jets i kombination med rätt vattenflöde och vattentryck som avgör vilken effekt du får av hydroterapin.  Coast Spas kommer med mycket utvecklade hydroterapi paket som är omsorgsfullt konfigurerade med exakt rätt placering av jetsen, och ett väl balanserat vattentryck.

RÄTT kombination av jet´s, installerade på RÄTT position, med RÄTT vattentryck garanterar dig den ultimata avkopplande relaxen.

Endast de Bästa Fabrikaten på marknaden designar idag sina produkter utifrån denna kunskap, då det läggs ner mycket resurser på forskning och utveckling.

De enklare och billigare varianterna av Spabad som finns på marknaden kan inte lägga någon kraft på detta, utan jobbar oftast utifrån ett estetiskt/lågpris perspektiv.

Så bli inte missledd av de ibland otroliga konfigurationer med högt antal jets och många stora starka pumpar till ett "Extremt" lågt pris. Dessa företag försöker få dig att tro att de erbjuder en Hi-Tech/ Hi-Quality produkt, när det i själva verket är en riktig Lågpris produkt med billiga, och många gånger tekniskt riktigt omoderna varianter av jets, pumpar, elektronik m.m..