Äntligen ! Nu finns det ett riktigt Spabad gjort för klimatet i Norrland - Coast Spas

I Vancouver i Canada  där Coast Spas tillverkas är det kallt, väldigt väldigt kallt på vintern.

Därför känns det extra tryggt att veta att  isolering, pumpar och hela konstruktionen är anpassad för att användas året runt i vårt Norrländska klimat.

Tyvärr är alltför många Spabad på Svenska marknaden inte gjorda för vårt stundtals bistra klimat, vilket resulterar i missnöjda Spabads ägare, med bland annat orimligt höga energikostnader som följd.

Det tycker vi är riktigt dåligt, därför att vi vet att det finns riktigt bra alternativ till dessa undermåliga produkter,  plus att det inte finns någon härligare känsla än att sjunka ner i ett varmt avslappnande spabad när termometern visar minusgrader och snön faller runt omkring.

Vi vill därför alla SPA vänner att få uppleva detta, detta som vi själva upplever som en normal, men ändå lyxig tillvaro, som lätt blir vanebildande.

Vi har därför valt att satsa på välbyggda, välisolerade, energisnåla, högklassiga och prisvärda modeller som vi kan garantera att ni ska bli nöjda med, under många år framåt.

Det finns dock vissa saker som vi rekommenderar er att fundera på innan ni köper ert nya Spabad.

T.ex. hur ser vår familjesituation ut?  Hur kommer vi att använda Spabadet ? (mestadels familjen, eller med många vänner). Hur kan vi placera vårt Spabad med tanke på sol, skugga, vind, tomtens utseénde, lättåtkomlighet etc.

Fråga oss gärna till råds, vi har sett många både bra och dåliga lösningar.

Du hittar Coast Spas från 45 500 kr upp till dryga 200 000 kr, kontakta oss för ett pris på den modell som du är intresserad av.

Här under "Varför Coast" kan du fördjupa dej i alla de egenskaper som gör Coast Spas till Världens Bäst Byggda Spabad.