Coast Spas Kunskapsbank

Vad du ska titta efter - Extrautrustning

Vad kommer ett spabad med för standard funktioner och vad finns som tillval?  

Denna utrustning inkluderar ofta belysning funktioner, vattenfunktioner, och audio/visuell utrustning. Ju mer utrustning som ingår i paketet, desto mer kommer spabadet sannolikt att kosta.

Var noga med att jämföra vilka funktioner som ingår i standardutrustningen och vilka funktioner som erbjuds som extrautrustning. Detta kan göra en enorm skillnad i termer av "äpplen med äpplen" jämförelser.

Vissa tillverkare har en prissättning som innehåller en enkel lista över basfunktioner som ingår och erbjuder tillval som ett alternativ  där du får exakt vad du vill ha.

Andra tillverkare erbjuder omfattande paket av funktioner och alternativ som gör att du som kund inte kan påverka vilka funktioner du vill ha i ditt spabad .

Detta sagt, se till att göra en korrekt jämförelse för att avgöra vad som ingår och vad som inte ingår. Glöm inte att många tillverkare försöker att få dig att tro att deras spabad är överlägsna genom att marknadsföra höga antal jets och höga hästkrafter på motorer och pumpar, medan de sedan tar genvägar när det gäller kvaliteten på konstruktion och eliminerar många funktioner som ofta ingår som standardutrustning .

På Coast Spas har vi försökt att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund, att få precis vad DU vill ha i DITT spabad. Vi erbjuder alla typer av extrautrustning och tillval så att du kan konfigurera ditt spa exakt som du vill.

Vill du plocka bort något från vår standard så går det bra, likväl som att du kan få i princip vilken extrautrustning som helst till våra spabad.