Mineraler i Spabad


Nature 2 är en mineralpatron som du placerar inne i filtret och som med hjälp av Silverjoner hjälper till att döda bakterier och andra orenheter. Nature2 minskar behovet av andra kemikalier

Fördelar

Nature2 är mycket bra mineral renare med en rimlig kostnad för användning. Det är luktfritt, torkar eller irriterar inte huden, orsakar inte ögon rodnad och bleker inte badkläderna. Nature2 är säkert för människor och husdjur. Till skillnad från bromine eller klor, kommer Nature2 inte att försämra spaöverdragets vinyl eller flytande termiska filtar.

 Nackdelar

Det finns för närvarande inget praktiskt sätt för användare att testa för silver joninnehåll, så man måste iakta försiktighet för att säkerställa korrekt sanitet. Fungerar inte med alla spa filter. (Minsta erforderliga filter längd är ca. 7 ". Minsta filter håldiameter är 1-1/4"). Om filtret är för liten för att rymma Nature2 enheten kan du inte använda detta system.

 Notering

Kräver regelbunden chockerande med OxySpa. Sea Klear är den rekommenderade klargöraren. Ej kompatibel med brom, så om du konverterar från brom, se till att tömma och rengöra ditt spa före användning av Nature2. Kräver cirkulerande i ditt spa vatten minst 4 timmar per dag. Varar 4 månader. Vid start och när vattenkvaliteten problem uppstår, bör vattnet chockades med Dichlor Granular Klor. Läs och följ alla riktningar produktmärkning och varningar.